• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Kungsholmen

Sysslomansgatan 24

Mycket solig och välplanerad lägenhet med högt och fritt läge. Fin solig balkong. Här tas varje kvadratmeter tillvara på bästa sätt! Stora fina fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Mycket centralt Kungsholmsläge med både Fridhemsplan och Rålambshovsparken på ett par minuters gångavstånd. Skuldfri förening med mycket god ekonomi.

Beskrivning

Mycket bra planlösning med stor sovalkov och öppet mellan det lilla mysiga köket och sällskapsdelen. Rejäla och fina fönster både i rummet och köket ger ett härligt ljusinsläpp.

HALL I hallen finns klädhängare, hyllor med mycket bra förvaring för ytterkläder och flera garderober med spegeldörrar. Marmorgolv.

VARDAGSRUM Stort rum med gott om plats för både soffa och matplats samt en rejäl sovalkov med plats för både dubbelsäng och förvaring. Öppen planering mot den generösa sovalkoven och det mysiga köket. Utgång till den soliga balkongen. Stavparkett.

KÖK Köket är utrustat med elhäll och inbyggd ugn, inbyggd micro, diskmaskin samt kolfilterfläkt. Den fristående kyl/frys från Smeg är en snygg inredningsdetalj! Marmorgolv. Stort fint fönster.

BADRUM Helkaklat badrum med dusch, handfatskommod, handdukstork och wc.

Fakta

Förening
Brf Hemmet 14
Lägenhetsnr
165
Byggår
1939
Boarea
34 m2
Rum
1
Våning
6 av 8
Hiss
Ja
Allmän information

Brf Hemmet 14 bildades 1992 och består av 59 lägenheter varav en är upplåten som hyresrätt. Vänligen besök gärna föreningens fina hemsida för massor med information, www.brfhemmet14.se.

Renoveringar

Fastigheten är i gott skick och följandande renoveringar är gjorda: 1999 tak 2004 stammar och elstigar 2010 tvättstuga och maskinpark 2011 målning av fasad 2013 dräning av framsidan på fastigheten och ny fjärrvärmecentral 2016 säkerhetsdörrar 2015 - 2016 renovering av baksidan av huset med stenplattor och stängsel

Energideklaration
Energiprestanda
0 kWh/m2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
TV och internet via ComHem. Fiberanslutning genom Bredbandsbolaget.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd. I fastigheten finns gemensam tvättstuga i markplan samt 2 cykelrum. Gemensam takterrass som är inredd med utemöbler. På baksidan finns en nyligen anlagd uteplats med grill och utemöbler .

Ekonomi

Avgift
1 743 kr
Andelstal
1,34
Överlåtelseavgift
1 162 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
465 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Härligt läge med underbara Rålambshovsparken ett stenkast bort. Där finns bad, boule, utejympa på somrarna, fina jogging/promenadsstråk utmed vattnet och parkteater sommartid. Ett andningshål för alla Stockholmare! Utmed Norr Mälarstrands promenad finns många av stans mest populära träffpunkter t ex Mälarpaviljongen som på sommaren är helt perfekt, Orangeriet och Trattorian som är uppskattade för sin italienska mat och mysiga bar. Fridhemsplan finns ett par minuter åt andra hållet och där finns massor med butiker bl a Åhléns, ICA, Lidl, Västermalmsgallerian och förstås många härliga restauranger och caféer.

Från Fridhemsplan går T-banan, gröna och blå linjen, massor med busslinjer och Arlandabussen . Bättre kommunikationer går inte att få!

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
2 895 000 kr
Pris
2 895 000 kr (Högstbjudande)
Rum
1
Boarea
34 m2
Avgift
1 743 kr
Lgh nr
165
Lgh nr LM
1605
Våning
6 av 8
Byggår
1939
Område
Kungsholmen
Andelstal
1,34
Typ
Bostadsrätt
Adress
Sysslomansgatan 24
Postnr
112 41
Ort
Stockholm

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Terrass
Utsikt från takterrass
Planritning

Sysslomansgatan 24

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!