• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Gustavsberg

Björnskogsvägen 30

Välkommen att kontakta mig för bokning av visning. Välplanerad lägenhet med stor inglasad balkong i soligt fritt läge mot gröna omgivningar. Välskött förening med låg skuldsättning. Föreningen har 73 parkeringsplatser, 59 garageplatser, bastu två tvättstugor samt cykelförråd i varje fastighet. Bra busskommunikationer in till Slussen.

Beskrivning

HALL Välkomnade hall som öppnar upp mot kök och vardagsrum. I hallen finns gott om förvaring genom en garderobsvägg.

KÖK Mysigt kök med plats för köksbord. Utrustning i köket: kyl/frys, spis, ugn, fläkt samt diskmaskin.

VARDAGSRUM Rymligt vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen som blir som ett extra rum.

SOVRUM Rofyllt sovrum som går att stänga med dörr och fönster up till som släpper in ljus från vardagsrummet.

BADRUM Helkaklat badrum med dusch. I badrummet finns det en tvättmaskin.

Fakta

Förening
Brf Mattrosen
Lägenhetsnr
1102
Byggår
1965
Boarea
40.6 m2
Rum
1.5
Sovrum
1
Våning
1 av 3
Hiss
Nej
Allmän information

Bostadsrättsföreningen Matrosen ligger på Björnskogsvägen 22-38 i Gustavsbergs Lugnet. Föreningen har 72 lägenheter, 73 parkeringsplatser samt 53 garageplatser.

Ekonomi

Avgift
2 676 kr
Andelstal
0,69500
Övrigt om vad som ingår
Värme, vatten, internet samt parkeringsplats
Hushållsel
300 kr/månad
Totala driftskostnader
300 kr/månad
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Trevligt läge i Gustavberg med bra busskommunikationer in till Slussen. Gustavsberg är ett trevligt område i skärgården perfekt för dig som vill bo vid skog och hav och ändå kunna vara inne stan på 20 minuter. I Gustavsberg möts stad och skärgård. I den gamla bruksorten byggs historien på när Porslinskvarteren växer fram och fler får möjlighet att leva här. Upplev kultur, konst och skärgårdsliv i en skön harmonisk kontrast. Här hittar du allt från livsmedel till specialaffärer för konst och design. I Gustavsbergs centrum finns apotek, systembolag, specialbutiker, banker, konditori och restauranger. I hamnområdet finns stora butiker/outlets fyllda med glas och porslin; Gerbera, Iittala, Orrefors Kosta Boda, Villeroy & Boch och Gustavsbergs Porslinsfabrik. Må bra i Gustavsberg. Naturen i Gustavsberg präglas av närheten till havet och det gamla odlingslandskapet. Här finns stora områden med skyddad natur och skärgårsdsmiljö med utrymme för såväl aktivt idrottsliv som lugna promenader.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
1 750 000 kr (Högstbjudande)
Rum
1,5
Boarea
40.6 m2
Avgift
2 676 kr

I månadsavgiften ingår , värme, vatten och Internet.

Lgh nr
1102
Lgh nr LM
1102
Våning
1 av 3
Byggår
1965
Område
Gustavsberg
Andelstal
0,69500
Typ
Bostadsrätt
Adress
Björnskogsvägen 30
Postnr
134 35
Ort
Gustavsberg

Budgivning

Budgivning pågår

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Björnskogsvägen 30

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!