• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anette Berggren

Ansvarig Mäklare
070 722 43 44 anette@realestatestockholm.se anette@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Vasastan

Odengatan 35

Fantastisk vindsvåning, totalyta 128 kvm, med en spektakulär terrass på ca 20 kvm, med 360 graders utsikt över hela Stockholm. Ytterligare en solig terrass i direkt anslutning till kök och matplats på ca 8 kvm. Vardagsrum och kök i öppen planering med synliga takbjälkar och fri takhöjd. Tre bra sovrum. Generöst badrum med takfönster och bastu. Hela våningen andas ljus och rymd med både takkupor och takfönster. Hiss hela vägen upp till våningen. Garage i huset. En underbar våning med unika kvalitéer!

Beskrivning

Underbar vindsvåning med två terrasser varav en är ca 20 kvm med en makalös utsikt!

Vindsvåningen har genomgående vitoljade furuplankgolv, vitmålade väggar, frilagda originaltakbjälkar, inbyggda spotlights, vattenburen golvvärme, både takkupor och takfönster från Velux. Alla takfönster har reflektrande fjärrstyrda mörkläggningsgardiner.

Det härligt generösa vardagsrummet har fri takhöjd (ca 4 m) och öppen planering mot kök och rymlig matplatsdel där det ryms många middagsgäster. Här är utgången till den mindre terrasen (ca 8 kvm) och även trappan upp till den stora terrassen (ca 20 kvm). Stora glasade fönsterpartier och glasade dörrar ger fin kontakt med terrassen utanför. Vardagsrum och kök är våningens hjärta och är en fantastisk samlingspunkt vardag som fest.

Köket är platsbyggt och de specialgjorda skåpen ger maximalt utnyttjande av takhöjden för bästa förvaring. Även i köksön ryms ytterligare förvaring. Vit carraramarmor i bänkskivor och stänkskydd både i den generösa köksön och arbetsdelen. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn, diskmaskin, kolfilterfläkt, kyl, frys, allt från Siemens. Köksön avdelar kök från vardagssrum och rymmer också plats för 4 barstolar.

Master Bedroom är väl tilltaget och har en välinredd walk-in-closet intill.

Sovrum 2 har ett mindre loft som vetter mot vardagsrummet. Mycket populärt som en myshörna eller sovplats för den yngre familjemedlemmen. Loftet nås via en liten stege från sovrummet.

Sovrum 3 används nu som arbetsrum men passar utmärkt som sovrum.

Det underbara badrummet är vitkaklat med vackert golv i carraramarmor. Badrummet är utrustat med duschhörna i snygg design, handdukstork från Vola, generös handfatskommod, wc och tvättmaskin. En fantastisk spegel ger en känsla av rymd och vackert ljus. Intill badrummet finns en bastu med takfönster där man kan njuta av en stjärnklar kvällshimmel.

En fantastisk våning med en spektakulär takterrass på ca 20 kvm. Terrassen har 360 graders milsvid utsikt över Stockholms. Denna terrass är bland det bästa Stockholm kan erbjuda!

Bilplatser

I fastigheten finns ett garage med 8 platser. Separat kö. Kostnad 1.500 kr/mån.

Fakta

Förening
Brf Hälsokällan 6
Lägenhetsnr
08646-13/14
Byggår
1902
Boarea
111 m2
Biarea
17 m2
Rum
4
Sovrum
3
Våning
5 av 5
Hiss
Ja
Allmän information

Brf Hälsokällan 6 köpte fastigheten 2010 med adressen Odengatan 35 och Tulegatan 33. Föreningen består av 18 lägenheter med bostadsrätt och 6 lokaler samt ett garage med 8 platser. Föreningen planerar inga avgiftsförändringar utan kommer att amortera på sina lån. Juridisk person godkänns inte som köpare.

Renoveringar

2011 renovering av innergården 2010/2012 byggdes vindsvåningarna. 2012 renovering av taket. 2014 fasaden renoverades. 2017 renovering av entré och trapphus. Stammarna spolades och okulärbesiktigades. Garage och källare fräschades upp.

Övrigt om uppvärmingen
Fjärrvärme
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiprestanda
107 kWh/m2
Personer i hushållet
2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Kabel TV genom Com Hem. Bredband genom Com Hem och Bredbandsbolaget

Gemensamma utrymmen

Till våningen hör ett källarförråd. Grovsoprum och barnvagnsförråd finns på entréplanet. Tvättstuga finns ej.

Ekonomi

Avgift
4 238 kr
Andelstal
5,16159%
Hushållsel
300 kr/månad
Totala driftskostnader
300 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 120 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
448 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Underbart läge med närhet till allt ni kan önska. Här finns flera populära restauranger så som Svartengrens, Bar Nombre och Meno Male samt mysiga caféer och barer. Med endast 15 minuters promenad når ni Hagaparken, Stureplan, Hötorget och Birkastan. Vanadislunden med den fina lekplatsen och mysiga Vanadisbadet ligger endast 5 minuter bort. Odenplan är en knytpunkt för tunnelbana, flera busslinjer och inom en snar framtid även Citybanan.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
13 040 000 kr
Pris
14 500 000 kr (Högstbjudande)
Rum
4
Boarea
111 m2
Biarea
17 m2
Avgift
4 238 kr

I månadsavgiften ingår , värme och vatten.

Lgh nr
08646-13/14
Lgh nr LM
1502
Våning
5 av 5
Byggår
1902
Område
Vasastan
Andelstal
5,16159%
Andelstal avg
4,81147
Typ
Bostadsrätt
Adress
Odengatan 35
Postnr
113 51
Ort
Stockholm

Budgivning

Budgivning pågår

Ansvarig Mäklare

Anette Berggren

Ansvarig Mäklare
070 722 43 44 anette@realestatestockholm.se anette@realestatestockholm.se
Bastu

Odengatan 35

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!