• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Hammarby Sjöstad-Skanstull

Fredriksdalsgatan 18

Ljus välplanerad lägenhet med högt i tak på kort gångavstånd till Södermalm. Solig balkong i sydvästläge med fin sjöutsikt. Tre sovrum i fil, kök med delvis öppen planlösning samt två badrum Påkostade eleganta materialval och designat badrum. Fastigheten stod klar för inflyttning 2017 och lägenhetens skick är som nytt. Garage finns i huset.

Beskrivning

Lägenheten har en fin rymd och 2.9m i takhöjd, ljusa fina golv från Khärs, gott om förvaring och tre bra sovrum.

HALL Välkomnande hall med kapphängare och garderober.

KÖK/VARDAGSRUM Stort luftigt kök från Marbodal med exklusiva handtag från Norrgavel. Köket ligger med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Utrustning i köket: kyl/frys, ugn, spis, fläkt, diskmaskin., samtliga vitvaror är från Siemens. Från sällskapsdelen kommer man ut på balkongen med härlig sjöutsikt. Gott om plats för stor soffa och matsalsmöbel.

SOVRUM Tre fina sovrum med lugnt läge mot gården. Sovrummet närmast hallen har stor klädkammare och det största sovrummet har en garderobsvägg samt platsbyggd förvaring runt sängen.

BADRUM Två badrum varav det ena är helkaklat med dusch, handfat samt wc och det andra är designat med inkaklat badkar, wc, handfat, tvättmaskin samt torktumlare med praktiskt bänk ovanför samt skåp.

Fakta

Förening
Brf Fredriksdals Kanal
Lägenhetsnr
3161
Byggår
2017
Boarea
96.5 m2
Rum
4
Sovrum
3
Våning
6 av 7
Hiss
Ja
Allmän information

Totalt 145 lägenheter om 9662 kvm samt 5 lokaler om totalt 748 kvm.

Kommentar till byggnaden

Byggnaden är Svanenmärkt.

Energideklaration
Energiprestanda
0 kWh/m2
Personer i hushållet
4

Ekonomi

Avgift
4 862 kr
Andelstal
0,9616
Övrigt om vad som ingår
I avgiften ingår uppvärmning och kallvatten.
varmvatten
200 kr/månad
Tv samt Bredband gm Ownit
205 kr/månad
Hushållsel
300 kr/månad
Totala driftskostnader
705 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 138 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
446 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Härligt läge längs strandpromenaden med kort gångavstånd till Södermalm. Många bra restauranger och affärer i området och nära grönområdena i Nacka Naturreservat. Perfekt område för den som tycker om att röra på sig då området har fantastiskt fina promenad/löparspår runt vattnet och flera bra träningsanläggningar, för den som gillar att utmana sin kondition och styrka finns Hammarbybacken som är mycket populärt träningsställe för de djärvaste.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
6 300 000 kr
Pris
6 450 000 kr (Högstbjudande)
Rum
4
Boarea
96.5 m2
Avgift
4 862 kr

I månadsavgiften ingår , värme och vatten.

Lgh nr
3161
Våning
6 av 7
Byggår
2017
Område
Hammarby Sjöstad-Skanstull
Andelstal
0,9616
Typ
Bostadsrätt
Adress
Fredriksdalsgatan 18
Postnr
12032
Ort
Stockholm

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar


Fredriksdalsgatan 18

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!