• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Hammarby sjöstad

Sickla Kanalgata 13A

Toppfin solig lägenhet i bästa skick med påkostade materialval från gedigna golv till exklusiva köksmaskiner. Öppen social planlösning med balkong i soligt sydvästläge med härlig sjöutsikt. Lugnt tyst läge nära strandpromenaden. Välskött förening med övernattningslägenhet, samlingslokal, bastu samt garage.

Beskrivning

Lägenheten är genomgående renoverad till toppskick och har bara påkostade materialval från gedigna golv till exklusiva köksmaskiner.

HALL Välkomnande hall som öppnar upp mot sällskapsdel och de båda sovrummen. I hallen finns två rejäla garderober med glasade skjutdörrar.

KÖK/VARDAGSRUM Social, trevlig och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I vardagsrumsdelen finns gott om plats för stor soffgrupp samt generös matplats. Kök från HTH i snygg modern design, delvis öppen del mot matplatsen. I köket finns mycket gott om skåp och härliga arbetsytor. Det här är ett kök för dig som tycker om att laga mat! Utrustning i köket:diskmaskin, extra bred kyl/frys, varmluftsugn med kombinerad mikrovågsugn med alla de senaste finesserna, induktionshäll, fläkt samt vinkyl. Utgång till den soliga balkongen.

SOVRUM Två rofyllda sovrum mot gården. Det större sovrummet har två stora garderober med skjutdörrar.

BADRUM Modernt helkaklat badrum med dusch, wc samt handfatskommod. Tvättmaskin samt torktumlare från Siemens. Ovanför tvättmaskinen är det en praktisk arbetsbänk med två väggfasta skåp från HTH. Klinkergolv med golvvärme.

Bilplatser

Parkering I föreningen finns ett garage med nedfart invid Sickla Kanalgata 17C. Här finns 52 garageplatser att hyra samt 4 mc-platser. Det finns även 20 parkeringsplatser utomhus. Garageplats eller parkeringsplats utomhus kan hyras av föreningens medlemmar, men för närvarande är det kö till samtliga platser.

Fakta

Förening
Brf Hammarby Sjö 1
Lägenhetsnr
1153
Byggår
2002
Boarea
86.5 m2
Rum
3
Sovrum
2
Våning
3 av 4
Hiss
Ja
Allmän information

Brf Hammarby Sjö 1 bildades 2002 och innehåller 162 lägenheter, en kommersiell lokal, en föreningslokal samt en övernattningslägenhet. Adresserna är Sickla Kanalgata 10, 12, 14, 16, 13ABC, 15, 17ABC samt 19AB.

Energideklaration
Energiprestanda
0 kWh/m2
Personer i hushållet
2

Gemensamma utrymmen

Föreningen har tre tvättstugor, gästlägenhet, samlingslokal, cykel och barnvagnsrum. Gå gärna in på föreningens hemsida för att läsa mer. https://hammarbysjo.se

Ekonomi

Avgift
5 414 kr
Övrigt om vad som ingår
I avgiften tillkommer obligatorisk avgift för bredband samt IP-telefoni, bredband samt kabel-tv om 220kr/månad.
Hushållsel
300 kr/månad
Totala driftskostnader
300 kr/månad
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Härligt läge längs strandpromenaden med kort båtavstånd till Södermalm. Många bra restauranger och affärer i området och nära grönområdena i Nacka Naturreservat. Perfekt område för den som tycker om att röra på sig då området har fantastiskt fina promenad/löparspår runt vattnet och flera bra träningsanläggningar, för den som gillar att utmana sin kondition och styrka finns Hammarbybacken som är mycket populärt träningsställe för de djärvaste.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
5 710 000 kr
Pris
5 450 000 kr (Högstbjudande)
Rum
3
Boarea
86.5 m2
Avgift
5 414 kr

I månadsavgiften ingår , värme och vatten.

Lgh nr
1153
Lgh nr LM
1303
Våning
3 av 4
Byggår
2002
Område
Hammarby sjöstad
Typ
Bostadsrätt
Adress
Sickla Kanalgata 13A
Postnr
120 67
Ort
Stockholm

Budgivning

Senaste bud
5 710 000 SEK

Budgivare Bud
1 5 710 000 kr
2 5 660 000 kr
3 5 650 000 kr
1 5 630 000 kr
2 5 580 000 kr
1 5 570 000 kr
2 5 520 000 kr
1 5 510 000 kr
2 5 460 000 kr
1 5 450 000 kr

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar


Sickla Kanalgata 13A

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!