• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Stureby

Götaforsvägen 12

Ljus och solig lägenhet med mycket fin planering och balkong i söderläge. Stora fönster i alla rum ger ett härligt ljusinsläpp. Kök och vardagsrum i anslutning till varandra ger en rymlig och social yta. Två bra sovrum varav det större har en inbyggd garderobsvägg. Lugnt läge med lekpark alldeles intill och kort promenadavstånd till T-banan. Stor välskött förening med övernattningslägenhet, gym, hobbyrum, bastu etc.

Beskrivning

Otroligt välplanerad ljus lägenhet med solig balkong, stora fönster och rejäla rum. Vardagsrum med fin kontakt med kök och matplats ger plats för mysig samvaro. Fint läge i området med lekpark strax intill. HALL Bra hall med plats för ytterkläder och direktkontakt med övriga lägenheten. VARDAGSRUM Stort vardagsrum med utgång till balkongen som vetter mot en mysig lekpark och härligt grönområde. Stora fönster gör rummet ljust och luftigt. Parkett. KÖK Mycket praktiskt kök med gott om skåpsutrymme och bra arbetsytor. I köket finns elspis, kyl/frys, diskmaskin och rostfri diskbänk med två hoar. Matplatsen vid det stora fönstret rymmer 4 personer. SOVRUM Två rejäla sovrum varav det ena har flera inbyggda garderober och det andra har plats för extra förvaring. BADRUM Kaklat badrum med fönster. I badrummet finns badkar, handfat och wc.

Bilplatser

  • 27 Garageplatser
  • Separat kö
  • 92 P-platser
  • Separat kö
  • 7 MC-platser
  • Separat kö

Fakta

Förening
Brf Stureby
Lägenhetsnr
153
Byggår
1952
Boarea
67 m2
Rum
3
Sovrum
2
Våning
1 av 3
Hiss
Nej
Accepterar juridisk person
Nej
Allmän information

Brf Stureby är en bostadsrättsförening som bildades 1952. Husen byggdes 1952-1954. Föreningen innehar marken med tomträtt. Föreningen har tre grillplatser, två lekplatser, en övernattningslägenhet, stor föreningslokal som kan hyras för 250:-/dag, gym med bastu, pingisrum samt ett verkstadsrum. Läs gärna mer om föreningen på föreningens hemsida, www.brfstureby.se.

Energideklaration
Energiprestanda
155 kWh/m2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
TV via Com Hem basutbud ingår i avgiften. Bredband via Stockholms Stadsnät 1000/1000 Mbps ingår i avgiften. För mer information vänligen besök föreningens hemsida, www.brfstureby.se.

Gemensamma utrymmen

Källarförråd, cykelförråd och barnvagnsrum. Det finns flera tvättstugor i föreningen varav den ena ligger i källaren på Götaforsvägen 12. För mer information om de gemensamma utrymmena se föreningens hemsida, www.brfstureby.se.

Ekonomi

Avgift
3 936 kr
Andelstal
0,28803
Överlåtelseavgift
1 137 kr (Betalas av Säljare )
Pantsättningsavgift
455 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

I områdets närhet finns tunnelbanestation Stureby (linje 19 som tar 13 minuter till Slussen), buss 161 och 173, dagis, Stureby skola, bensinstation, Bea Ica Kvantum, återvinningscentral (Vantör och Östberga), Högdalens centrum med diverse affärer, Sim- och idrottshall, Fria teatern och bibliotek.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
3 100 000 kr
Pris
2 950 000 kr (Högstbjudande)
Rum
3
Boarea
67 m2
Avgift
3 936 kr
Lgh nr
153
Lgh nr LM
1002
Våning
1 av 3
Byggår
1952
Område
Stureby
Andelstal
0,28803
Andelstal avg
0,28803
Typ
Bostadsrätt
Adress
Götaforsvägen 12
Postnr
122 66
Ort
Enskede

Budgivning

Senaste bud
3 100 000 SEK

Budgivare Bud
3 3 100 000 kr
2 3 050 000 kr
4 3 025 000 kr
3 3 000 000 kr
2 2 930 000 kr
1 2 900 000 kr

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Planritning

Götaforsvägen 12

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!