• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anette Berggren

Ansvarig Mäklare
070 722 43 44 anette@realestatestockholm.se anette@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Norrmalm

Lästmakargatan 18

Suveränt läge ett stenkast från Stureplan! Unikt boende mitt i Stockholms hjärta 6 trappor upp med rejäl balkong och utsikt över takåsarna. Lugnt och tyst mot gården. De stora fönstren utmed vardagsrummets kortsida och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger lägenheten en härlig rymd och ett underbart ljus. Hela lägenheten är i fint skick och kan tillträdas omgående. Generös möjlighet till uthyrning i andra hand.

Beskrivning

Härligt ljus lägenhet med utsikt över takåsarna. Generös balkong med utgång från vardagsrummet. Den öppna planlösningen tar tillvara varje kvm på bästa sätt.

HALL I hallen finns en dubbelgarderob med skjutdörrar i spegelglas. Praktiskt med inbyggd dockningsstation för iPhone. Redan här får du kontakt med hela lägenheten och möts av den fina utsikten.

VARDAGSRUM Vardagsrummet är väl tilltaget och har öppen planering mot köket. De fina sociala ytorna rymmer både matbord och soffgrupp. Längs kortväggen är det stora fönster som ger en härlig rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp.

BALKONG Rejäl balkong som vetter mot innergården och har utsikt över takåsarna.

KÖK Det välutrustade köket från HTH har mycket förvaring och bra arbetsytor. I köket finns kyl/frys, kaffemaskin i nyskick, diskmaskin, fläkt, inbyggd ugn/mikro kombinerat och spishäll. Inbyggda högtalare i taket som är kopplade till iPhones dockningsstation.

SOVRUM Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har en inbyggd garderobsvägg, perfekt med mycket förvaring.

BADRUM Kaklat badrum med dusch, wc, handdukstork, väggskåp, infälld badrumsspegel, handfatskommod och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Klinkergolv med golvvärme.

Fakta

Förening
Brf Lästmakarpalatset
Lägenhetsnr
605
Byggår
2011
Boarea
50 m2
Rum
2
Sovrum
1
Våning
6 av
Hiss
Ja
Allmän information

FÖRENINGEN Bostadsrättsföreningen Lästmakarpalatset registrerades 2010-10-12. Den ekonomiska planen registrerades 2011-03-02. Brf Lästmakarpalatset är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheten som betecknas Stockholm Bocken 51. Marken innehas med äganderätt (ej tomträtt). Föreningen upplåter 44 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt (72 kvm).

FASTIGHETEN Fastigheten byggdes 2011 och inflyttningen påbörjades under november 2011. Byggnadens totalyta är 2 438 kvm varav 2 366 kvm är bostäder och 72 kvm är lokal.

Energideklaration
Energiprestanda
87 kWh/m2
Personer i hushållet
2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
TV och Internet genom Bahnhof.

Gemensamma utrymmen

Rymligt källarförråd.

Ekonomi

Avgift
2 976 kr
Andelstal
2,11300
Avgiftsändringar
Föreningen planerar en avgiftshöjning med 100:-/månad med anledning av höjd kostnad för bredband.
Hushållsel
400 kr/månad
Totala driftskostnader
400 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 162 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
465 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Perfekt lugnt läge mitt i City med Stureplan ett par minuter bort. Här bor man med allt Stockholm har att erbjuda av kultur, nöjen och upplevelser runt knuten. Djurgården ligger inte långt bort för dig som söker natur och rekreation. Med andra ord ett oslagbart och unikt läge!

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
4 850 000 kr
Pris
4 750 000 kr (Högstbjudande)
Rum
2
Boarea
50 m2
Avgift
2 976 kr

I månadsavgiften ingår , kabel-TV och Internet.

Lgh nr
605
Lgh nr LM
1605
Våning
6 av
Byggår
2011
Område
Norrmalm
Andelstal
2,11300
Andelstal avg
2,11
Typ
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Adress
Lästmakargatan 18
Postnr
111 44
Ort
Stockholm

Budgivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information

Ansvarig Mäklare

Anette Berggren

Ansvarig Mäklare
070 722 43 44 anette@realestatestockholm.se anette@realestatestockholm.se

Lästmakargatan 18

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!