• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Hammarby Sjöstad- Henriksdalshamnen

Henriksdalsallén 26 B

Fantastisk lägenhet med stor terrassliknande balkong med vacker sjöutsikt och kvällssol, det finns även en till balkong perfekt för morgonkaffet med morgon och förmiddagssol. Stora ljusa rum och delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Välskött förening med mycket god ekonomi och exceptionellt låg skuldsättning (2599kr/kvm/år). Föreningen har bla två tvättstugor, föreningslokal samt garage. Film på lägenheten finns under länkar.

Beskrivning

HALL Välkomnade trevlig hall som öppnar upp mot kök och vardagsrum. I hallen finns en garderobsvägg.

VARDAGSRUM/KÖK Ljust luftigt vardagsrum med utgång till den lilla balkongen med morgon och förmiddagssol. Vardagsrummet ligger med öppen planlösning mot köket där utgång till den stora balkongen är. Från kök och balkong är det fin utsikt över gård och ner mot kanalen, här kan man grilla och njuta av kvällssolen medan båtarna passerar nedanför. I köket finns plats för många middagsgäster och det är gott om skåp och arbetsytor.

SOVRUMMEN Det finns två sovrum varav "masterbedroom" är väldigt stort och här finns gott om plats för skrivbord och avlastningsmöbler. I båda sovrummen är det garderobsväggar.

BADRUM Stort helkaklat badrum med dusch, I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva ovanför och väggfasta skåp. Klinkergolv med golvvärme.

Bilplatser

Föreningen upplåter garage via Skanska. Totalt finns 39 platser som i första hand upplåtes till föreningens medlemmar.

Fakta

Förening
Brf Henriksdalsporten
Lägenhetsnr
3310-00444-03
Byggår
2012
Boarea
81 m2
Rum
3
Sovrum
2
Våning
2 av 5
Hiss
Ja
Allmän information

Välskött trevlig förening med 69 bostadsrätter.

TV / TELE / BREDBAND
Internet
Bredband gm Bredbandsbolaget.

Gemensamma utrymmen

Sällskapsrum/föreningslokal, stora cykelrum och barnnvagnsrum.
Lekplats, med bla sandlåda, gungor på innergården samt flera sittgrupper som man kan använda för trevliga tillställningar på innergården Källarförråd med bra förvaring.

Ekonomi

Avgift
4 182 kr
Varmvatten
208 kr/månad
Eltillägg
375 kr/månad
Kabel-tv samt internet
224 kr/månad
Totala driftskostnader
807 kr/månad
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Härligt läge längs strandpromenaden med kort båtavstånd till Södermalm. Många bra restauranger och affärer i området och i kvarteret finns en närlivs butik. Perfekt område för den som tycker om att röra på sig då området har fantastiskt fina promenad/löparspår runt vattnet och flera bra träningsanläggningar, för den som gillar att utmana sin kondition och styrka finns Hammarbybacken som är mycket populärt träningsställe för de djärvaste och på gångavstånd finns Nacka Naturreservat. Underbart område för barn med fina lekplatser och skateparker, runt hörnet ligger Anders-Franzéns park som är mycket omtyckt av barn i alla åldrar. I området finns det gott om förskolor och "öppna förskolor" och även populära skolor.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
5 450 000 kr (Högstbjudande)
Rum
3
Boarea
81 m2
Avgift
4 182 kr

I månadsavgiften ingår och värme.

Lgh nr
3310-00444-03
Våning
2 av 5
Byggår
2012
Område
Hammarby Sjöstad- Henriksdalshamnen
Typ
Bostadsrätt
Adress
Henriksdalsallén 26 B
Postnr
120 71
Ort
Stockholm

Budgivning

Senaste bud
5 200 000 SEK

Budgivare Bud
2 5 200 000 kr
1 5 190 000 kr
2 5 180 000 kr
1 5 160 000 kr
2 5 110 000 kr
1 5 100 000 kr

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Båtklubben 4

Henriksdalsallén 26 B

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!