• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Gustavsberg hamn

Chamottevägen 17

Påkostad välplanerad fyra högt upp i fastigheten med attraktivt läge invid hamnens strandpromenad. Öppen trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum med helt insynsskyddat läge. Tre bra sovrum varav två mot den fina innergården, det större sovrummet har stor balkong i soligt söderläge. Bekvämt boende i underbart vacker miljö mellan kulturhus och havet. I området finns riktigt bra restauranger, butiker & mataffärer. Perfekta kommunikationer med direktbussar in till Slussen som tar 20 min och går oftast var 10:e minut. Det går även att ta båten in till stan om man önskar det. För båtburna gäster finns en gästhamn vid kajen nedanför lägenheten.

Beskrivning

HALL Välkomnade hall med inbyggd skjutdörrsgarderob.

KÖK/VARDAGSRUM Stort luftig sällskapsdel med stora fönster och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är påkostat med stor köksö med vinkyl annan utrustning i köket: diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn samt fläkt. Vardagsrumsdelen är rymlig och det finns gott om plats för stor soffa och fåtöljer.

SOVRUM Tre sovrum varav två ligger mot gården, det större sovrummet med den soliga balkongen har flera stora garderober.

BADRUM Stort fint helkaklat badrum med dusch, i badrummet finns tvättmaskin samt torktumlare med praktisk bänkskiva ovanför och väggfasta skåp.

Bilplatser

Föreningen har garageplatser.

Fakta

Förening
Brf Glasera
Lägenhetsnr
231(1301)
Byggår
2017
Boarea
89 m2
Rum
4
Sovrum
3
Våning
4 av 5
Hiss
Ja
Allmän information

Välskött trevlig förening med 84 lägenheter samt 1 lokal.

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
C
Energiprestanda
85 kWh/m2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
ComHem basutbud ingår i avgiften

Gemensamma utrymmen

Vindsförråd

Ekonomi

Avgift
5 125 kr
Andelstal
1,72136
Hushållsel
250 kr/månad
Totala driftskostnader
250 kr/månad
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

I detta nybyggda bostadsområde finns allt ni kan önska med härligt skärgårdsläge nära Gustavsbergs hamn. Området bjuder på flertalet caféer, restauranger och butiker. Här finns även matbutik och hotell. Gustavsbergs kulturhistoria lever kvar och hamnen är ett konst- och hantverkarcentrum med Gustavsbergs porslinsmuseum, flertalet ateljéer samt utställningar. På ca 10 minuters promenadavstånd finner du Gustavsbergs centrum med banker, affärer, restauranger och konditori. I centrum ligger även Gustavsbergsbadet med äventyrsbad och gym, samt idrottsanläggningen Ekvallen med ishall, tennishall och bandyplan/fotbollsplan. På cykelavstånd finns flera badplatser och vackra ostörda omgivningar för friluftsliv. Bra kommunikationer med buss som endast tar 20 minuter in till Slussen.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
3 675 000 kr
Pris
3 675 000 kr (Högstbjudande)
Rum
4
Boarea
89 m2
Avgift
5 125 kr

I månadsavgiften ingår , värme, kabel-TV och Internet.

Lgh nr
231(1301)
Våning
4 av 5
Byggår
2017
Område
Gustavsberg hamn
Andelstal
1,72136
Andelstal avg
1,72137
Typ
Bostadsrätt
Adress
Chamottevägen 17
Postnr
134 53
Ort
Gustavsberg

Budgivning

Senaste bud
3 680 000 SEK

Budgivare Bud
2 3 680 000 kr
1 3 675 000 kr

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar


Chamottevägen 17

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!