• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Telefonplan

Responsgatan 14

Ny stilsäker 2:a intill Telefonplan

Yteffektiv tvåa med synnerligen smart planlösning . Byggherren har förvandlat LM Erikssons gamla lokaler till nya moderna bostäder. Perfekt läge vid Telefonplan med mängder av butiker, bra restauranger, mysiga caféer, gym, biograf och med tunnelbanan tar det knappt 10 minuter till Söder och smidiga cykelvägar in mot stan gör valmöjligheterna ännu fler.

Genomgående hög kvalitet och bra materialval genomsyrar hela projektet. Denna lägenhet har genomgående målade väggar (NCS S1002-Y) ljusgrått och ekparkettgolv (3-stavs) i alla torra utrymmen. Slipad kalksten som fönsterbräda och vita släta innerdörrar.

Välkomnande hall med vita släta garderober.

Kvalitetskök från Vedum med vita släta luckor. Underskåp med utdragslådor, bänkskiva i laminat (Akazia) med underlimmad diskho. Vitt kakel 150x150mm två rader i halvförband. Spotligts ovan arbetsyta. Helintegrerad kyl och frys, induktionshäll, rostfri varmluftsugn. Helintegrerad diskmaskin 450mm. Integrerad kolfilterfläkt.

Helkaklat badrum: Klinker 100x100mm (Höganäs Grynna Blu matt) i halvförband på golv och väggar i blankt vitt kakel 150x150mm. Vägghängs inkaklad wc, dusch med duschväggar i klarglas, handfat med kommod. Komfortvärme i golv. Handukstork.

Kombimaskin med tvättmaskin och torktumlare i ett.

Alla vitvaror från Electrolux. För mer info se bilagd pdf med rumsbeskrivning.

Fakta

Förening
The Brick Terra
Lägenhetsnr
14-1110
Byggår
68-74 /2017-20
Boarea
46 m2
Rum
2
Sovrum
1
Våning
Vån 1 (plan 5) av 7
Hiss
Ja
Accepterar juridisk person
Nej
Kommentar till byggnaden

Flerfamiljshus med 8-9 våningar ovan mark samt källare. Lokaler belägna i samma huskropp kommer avstyckas till separata 3D-fastigheter. Föreningen är inte ägare till någon 3D fastighet.

Renoveringar

Byggnaden totalrenoverades och byggdes om 2017-2020 , så inga större renoveringar planeras de närmaste 16 åren.

Övrigt om uppvärmingen
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är beställd
Energiprestanda
0 kWh/m2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Ansluten till ComHems fibernät.

Gemensamma utrymmen

Två tvättstugor för medlemmar att använda. Miljöstuga för återvinning. Just nu utreds om det finns möjlighet att bygga en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra. Källarförråd. Barnvagnsrum och rullstolsrum. Föreningen hyr ut cykelparkeringsplatser. Ca 1000kr per plats och år uppges i den ekonomiska planen.

Ekonomi

Avgift
2 883 kr Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget abbonnemang för fiber, hushållsel och hemförsäring + bostadsrättstillägg.
Andelstal
0,2899
Övrigt om vad som ingår
Basutbud TV ingår.
Hushållsel
250 kr/månad
Totala driftskostnader
250 kr/månad
Övrigt om driftskostnaden
I den ekonomiska planen uppges att den beräknade kostnaden per hushåll för hushållsel är ca 150-350kr per månad, kostnaden för TV/telefoni och bredband är ca 150-550 per månad samt kostnad för hemförsäkring + bostadsrättstillägg är 200-600kr per månad. Lägenheterna är olika stora och kostnaderna är beronde på hushållets storlek och levnadsvanor.
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden har ej kontrollerats för pantsättningar

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
2 475 000 kr
Pris
2 495 000 kr (Accepterat pris)
Rum
2
Boarea
46 m2
Avgift
2 883 kr
Lgh nr
14-1110
Våning
Vån 1 (plan 5) av 7
Byggår
68-74 /2017-20
Område
Telefonplan
Andelstal
0,2899
Typ
Bostadsrätt
Adress
Responsgatan 14
Postnr
126 29
Ort
Hägersten

Budgivning

Senaste bud
0 SEK

Budgivare Bud

Ansvarig Mäklare

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagrum
Vardagsrum
Matplats
Matplats
Kök
Kök
Kök
Matplats
Skåpinredning
Badrum
Badrum
Detalj
Sovrum
Sovrum
Hall
Planskiss Respons 14
Fasad
Animering
Animering

Majblomstret 4

Responsgatan 14

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!