• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Kungsholmen

Gambrinusgatan 5

Mysig 1,5 rum (kan disponeras som en 2:a) med äldre charm belägen ett kvarter från vackra Kronobergsparken. Renoverat badrum. Genomgående planlösning mot fin gård och lugn gata. Välskött förening med fyra hyresrätter kvar, garage samt två källarlokaler. Ansökan om balkong mot gatan förbereds. Föreningen planerar även att upplåta vinden till lägenheter. Nära till Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand och Fridhemsplan. Omgående tillträde är möjligt.

Beskrivning

Rymlig lägenhet med genomgående planlösning. Fönster mot fin gård och lugn gata. Stavparkett i vardagsrum och hall, furuplank i kök och sovrum. Bevarad äldre charm ger lägenheten en mycket hemtrevlig atmosfär. HALL I hallen finns kapphängare. Säkerhetsdörr. VARDAGSRUM Generöst rum med gott om plats för sittgrupp och matsalsmöbel. Fin glasad spegeldörr i original. SOVRUM Sovrummet, som är tidigare matrum, rymmer idag en säng om 1.20 m men kan även rymma 1.40 bred säng. Fönster mot gården. KÖK I det mysiga köket finns de gamla skåpen bevarade med fina beslag som rymmer allt man kan önska. I övrigt finns modern gasspis, kyl/frys samt praktiska arbetsytor med rostfri bänkskiva. BADRUM Modernt badrum med dusch, handfatskommod och handdukstork. Tvättmaskin. Vitt snyggt kakel med dekorationsdetaljer från glaskonstnären Kjell Engman från Kosta Glasbruk. Klinkergolv med golvvärme.

Bilplatser

Garage finns i källaren. Garageplatserna kostar 1200kr/månad, fn är det kö till en plats i garaget.

Fakta

Förening
Brf Gambrinus 5
Lägenhetsnr
1069-1019
Byggår
1931
Boarea
48 m2
Rum
1.5
Sovrum
1
Våning
3 av 5
Hiss
Ja
Accepterar juridisk person
Nej
Renoveringar

2019 Renovering av samtliga piskbalkonger samt bebyggelse av sex nya balkonger mot gård 2017 Renovering av innergård, evakuering av garage, delar av källarvåning byggdes om till två lokaler 2016 Nya entrédörrar och nya säkerhetsdörrar 2015 Byte av VA-stammar i kök, underhåll undercentral 2014 Byte av tvättmaskin i tvättstuga, renovering yttertak 2013 Byte av VA-stammar i badrum, hissrenovering 2011 Fiberinstallation 2010 Renovering av 3-glas fönster insatta innan 2010 2005 Byte av eldragning 2003 Renovering fasaden

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
F
Energiprestanda
179 kWh/m2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
TV via ComHem. Bredband via Bredbandsbolaget 100 Mbit och IP telefoni. Obligatorisk kostnad 254 kr/mån.

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga finns på vinden.

Ekonomi

Avgift
2 704 kr
Andelstal
3,4918
Bredband obligatoriskt tillägg
254 kr/månad
Hushållsel
300 kr/månad
Totala driftskostnader
554 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 190 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
476 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Mycket lugnt och trivsamt område alldeles intill vackra Kronobergsparken. Mysiga Kungsholmstorg ligger ett par minuter bort och Fridhemsplan ett par minuter i motsatt riktning. Fridhemsplan erbjuder all form av shopping, service och kommunikation över hela staden. Rålambshovsparken har en mängd aktiviteter som utegym, boule, skatebordbanor och härliga Smedsuddsbadet som lockar stora som små. Populärt är att jogga eller promenera runt hela Kungsholmen utmed vattnet och uppleva Stockholms vackra vattenvyer.

Från Fridhemsplan utgår en mängd busslinjer över hela staden, blå och gröna T-banelinjen samt Arlandabussarna.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
3 570 000 kr
Pris
3 250 000 kr (Högstbjudande)
Rum
1,5
Boarea
48 m2
Avgift
2 704 kr
Lgh nr
1069-1019
Lgh nr LM
1302
Våning
3 av 5
Byggår
1931
Område
Kungsholmen
Andelstal
3,4918
Typ
Bostadsrätt
Adress
Gambrinusgatan 5
Postnr
112 31
Ort
Stockholm

Budgivning

Senaste bud
3 570 000 SEK

Budgivare Bud
6 3 570 000 kr
3 3 550 000 kr
5 3 500 000 kr
3 3 450 000 kr
4 3 400 000 kr
3 3 350 000 kr
2 3 330 000 kr
3 3 300 000 kr
2 3 270 000 kr
1 3 250 000 kr

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Gambrinusgatan 5

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!