• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Huvudsta

Krysshammarvägen 4

Välplanerad lägenhet högt upp i huset med stor inglasad balkong med fri utsikt över trädtopparna. Lägenheten har två fina sovrum och en stor klädkammare med fönster ut mot hallen som även kan disponeras som arbetsrum eller barnrum. Lägenheten är genomgående grundligt renoverad med fina påkostade materialval. Välskött förening med mycket god ekonomi, endast 2157kr i lån per/kvm/år. Trevligt läge nära Pampas marina och underbar natur och gångavstånd in till stan.

Beskrivning

HALL Välkomnade hall med kapphängare och hel garderobsvägg.

VARDAGSRUM Ljust luftigt vardagsrum med gott om plats för både stor soffa och matbord/skrivbord. Från Vardagsrummet kommer man ut på den stora fina inglasade balkongen som har fri utsikt över trädtopparna.

KÖK Mysigt gediget kök med gott om skåp och lådor. I köket finns plats för 4-6 middagsgäster. Utrustning i köket: kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn samt fläkt.

SOVRUM Det finns två sovrum varav det större har en hel garderobsvägg.

KLÄDKAMMARE/ARBETSRUM/BARNRUM Rymlig klädkammare som har fönster ut mot hallen. Klädkammaren kan med fördel användas som ett till sovrum eller arbetsrum.

BADRUM Helkaklat påkostat badrum med dusch, handfat, wc. Klinkergolv med vattenburen golvvärme.

WC/TVÄTTSTUGA Praktiskt extra toalett även här med påkostad interiör. Här finns både tvättmaskin och torktumlare. Tätskikt finns så möjlighet finns att sätta in dusch.

Fakta

Förening
Brf Entitan
Lägenhetsnr
453
Byggår
1965-1966
Boarea
82.3 m2
Rum
3.5
Våning
5 av 8
Allmän information

Bostadsrättsföreningen Entitan i Solna bildades 2001, fastigheten köptes och tillträdes 2003. Föreningen har varit äkta bostadsrättsförening sedan årsskiftet 2003/2004. Fastigheten består av två åttavåningshus och en trevlig innergård. Vi har idag ca 190 medlemmar och ca 20 hyresrätter. Utöver detta hyr vi ut butiks-, kontors- och lagerlokaler. Gå gärna in och läs mer om förening på den fina hemsidan:https://www.entitanisolna.se/

Renoveringar

De senaste åren har föreningen genomfört ett antal större projekt. Det gjordes en gemensamt arrangerad renovering av badrummen och balkongerna. I samband med balkongrenoveringen byggdes de också ut och glasades in. Som första bostadsrättsförening i landet har Telia installerat FiberLan/Bredband. Under 2011 färdigställdes en modern miljövänlig sophantering med matavfallssortering.

TV / TELE / BREDBAND
Internet
Leverantör: ComHem. Grundutbudet ingår i avgiften. Internet: Ownit up 700-1000Mbit/s, ner 700-1000Mbit/s (ingår i avgiften) Bredband. Leverantör: ComHem Via Ownit digital-TV tecknas.

Gemensamma utrymmen

Miljörum, flera tvättstugor, cykelförråd samt däckförvaring.

Ekonomi

Avgift
2 897 kr
Andelstal
0,5496
Hushållsel
300 kr/månad
Totala driftskostnader
300 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 190 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
470 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

I Huvudsta finns närservice som t ex , matbutik med generösa öppet tider, bageri, pizzeria, två gym, frisörer och blomsterbutik. I området finns gott om rekreationsområden för utelek och familjepicnic. Här finns fotbollsplaner, utomhusbad, ridstall, lekparker och en liten plan som spolas för skridskoåkning på vintrarna. Längs Huvudsta strand finns mysiga fik och restauranger. Tycker du om att promenera kan du via Huvudsta Strand, Pampas marina och Karlbergs slott gå in till Rörstrandsgatan på ca 30 minuter.

I solna finns också vackra Hagaparken som är en del av Kungliga Nationalstadsparken och omtyckta joggingslingor runt Råstasjön och Lötsjön. Med bil är man ute på E4 på ett par minuter. Kommunalt väljer man ofta tunnelbana och då finns det två olika linjer att välja på, vilket gör att du i rusningstid aldrig behöver vänta mer än att par tre minuter på nästa tåg. Från t-centralen och hit tar det 8-10 min. Oavsett om du väljer att kliva av i Västra skogen, Huvudsta eller Solna centrum så har du bara en kort sträcka på ca 1 km till lägenheten. I Solna centrum finns ett stort utbud av butiker, t ex flertalet klädeskedjor, välsorterade matbutiker, bibliotek, Claes Olsson, Systembolag och Apotek. Vill du ha ett ännu större shoppingutbud promenerar du eller tar tvärbanan till Mall of Scandinavia. Solna/Huvudsta trafikeras också av ett flertal olika busslinjer.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
4 180 000 kr
Pris
3 750 000 kr (Högstbjudande)
Rum
3,5
Boarea
82.3 m2
Avgift
2 897 kr

I månadsavgiften ingår , värme, vatten, kabel-TV och Internet.

Lgh nr
453
Våning
5 av 8
Byggår
1965-1966
Område
Huvudsta
Andelstal
0,5496
Typ
Bostadsrätt
Adress
Krysshammarvägen 4
Postnr
171 57
Ort
Solna

Budgivning

Senaste bud
4 180 000 SEK

Budgivare Bud
1 4 180 000 kr
2 4 170 000 kr
1 4 165 000 kr
2 4 155 000 kr
1 4 145 000 kr
2 4 135 000 kr
1 4 125 000 kr
2 4 115 000 kr
1 4 105 000 kr
2 4 095 000 kr
1 4 085 000 kr
2 4 065 000 kr
1 4 055 000 kr
2 4 010 000 kr
1 4 000 000 kr
2 3 960 000 kr
1 3 950 000 kr

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Krysshammarvägen 4

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!